





## Agenda (Bangkok Time)

Time	Session
12:30-13:00	Registration and Tea
13:00-13:15	Welcome and Opening Remarks
(15 min)	- British Embassy Bangkok (FCDO)
	- Mr Aslam Perwaiz, Deputy Executive Director, ADPC
13:15-13:20	Group photo session
<b>13:20-13:40</b> (20 min)	Study Findings: Climate Change and Human Health: Adaptation, and Policy Perspectives in the ASEAN Region
	- Ms Suruchi Bhadwal, Senior Fellow & Director, TERI
<b>13:40-14:00</b> (20 min)	Keynote Address: Planetary Health: The Interconnection Between Climate Change and Human Health in the ASEAN Region
	<ul> <li>Dr Renzo Guinto: Associate Professor of Global and Planetary Health, National University of Singapore</li> </ul>
<b>14:00-14:45</b> (45 min)	Panel Discussion: Building Climate-Resilient Health approaches to include the most vulnerable communities: Strategies, Innovations, and Policy Pathways Moderator:
	- Dr Jaya Singh Verma: Senior Policy and Programme Manager, Indo-Pacific Regional Department, FCDO
	Panellist
	<ul> <li>Ms Rosalind Amornpitakpun Department of Climate Change and Environment, Thailand</li> <li>Mr. Pornprom Na.S. Vikitset, Bangkok Metropolitan Administration Thailand</li> </ul>
	- Dr Duong Minh Duc, Hanoi University of Public Health, Vietnam
	- Indah Hidayat, Ministry of Health, Indonesia
	<ul> <li>Dr. Sanjay Srivastava, UN Economic and Social Commission for Asia and the Pacific (ESCAP), Thailand</li> </ul>
	- Niladri Gupta, Asian Disaster Preparedness Centre, Bangkok
<b>14:45-14:55</b> (10 min)	Floor Interventions: Open floor for participant's questions and discussion.
14:55-15:00	Closing: Summary of key takeaways and follow-up actions.
(5 min)	- Ms Suruchi Bhadwal, Senior Fellow & Director, TERI
15:00	Networking tea
onwards	Informal networking opportunity.